Helse og livsstil

Etter en del «prøver og forsøk», ser jeg at hva vi spiser betyr mye for den generelle formen. Man kan spise seg i form, i den forstand at en til et visst punkt kan forbedre kroppens yteevne betraktelig, bare gjennom riktig mat og drikke.

Jeg begynte med en kryddershot (av Stig Bengmark) for en drøy måned siden, som demper betennelse i kroppen. Det har ført til at bihulene ikke har tettet seg helt, selv etter å ha ufordret dem med dykking og stuping. Med gjentagende vann i ørene pleier bihulene mine ofte å tette seg etter en stund, men det har jeg sluppet unna så langt. Kryddershot jeg lager er litt modifisert i forhold til den professor Bengmark har i boka.

Jeg tenkte å legge ut mine erfaringer med mat, drikke og trening her, sammen med hva som jeg ser fungerer, uten at man blir helt fanatisk, men synes det smaker godt og gjør godt med litt fysisk.

Annonser

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.